Ciorba de legume cu tarhon

de MotanLaOale in Ciorbe, 8 Ian 2014 | 11367 vizualizari

 

Foarte buna chiar daca nu are carnita.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 100g fasole verde
  • 100g mazare
  • 3 cartofi
  • 200g rosii taiate
  • 2 linguri tarhon in otet
  • 1 legatura marar
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu tarhon:

Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura si se caleste 2-3 minute in ulei.

 Se toarna apa, se adauga ardeiul curatat si tocat, o lingurita de vageta si se fierbe 15-20 minute.

 Se adauga apoi fasolea verde, mazarea si cartofii si se mai fierbe 15-20 minute.

 Cand sunt fierte toate legumele se adauga rosiile si se mai fierbe 5 minute.

 Se potriveste de gust cu sare si piper,  se adauga mararul si tarhonul si se mai da un clocot.

 Cand nu este post se serveste cu smantana si ardei iute cine mananca.

 Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca se doreste mai acra se mai poate pune otet.

2

Se poate face si cu tarhon proaspat si atunci este dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bors de legume cu sfecla coapta